Home / Concurs Foto / Concursul FotoHobby de la Prima Evadare – 10 mai

Concursul FotoHobby de la Prima Evadare – 10 mai

Daca Prima Evadare este cel mai mare Maraton de ciclism cross-country din Estul Valuti la start - Prima EvaadreEuropei, probabil acesta este cel mai mare  concurs foto dedicat unei curse de ciclism de pe la noi.

In acest an avem o categorie noua de premiere iar pe langa prezența celor doua elicoptere foto/video, la finish va avea loc si un spectacol aviatic, sustinut de Soimii Romaniei.

Si in acest an FotoHobby ofera vouchere pentru produsele Think Tank si Mindshift.

Cristian Vasile, va sustine si in acest an un workshop in care va da sfaturi despre posibile locuri de fotografiat pe traseu. La workshop se vor face schimb de impresii si se va discuta fiecare portiune de traseu, urmand ca cine vrea sa faca o recunoastere a traseului asa încat sa-si planifice si să-si imagineze cadrele.Think Tank

Seriile trimise de concurenti se vor posta pe facebook.com/primaevadare  Soimii Romaniei - miting aviatic la Prima Evadareunde concurentii se vor putea regasi.

Pentru participarea la training si concursul foto Prima Evadare, va rugam sa completati formularul de mai jos. Participarea la workshop si concurs, este gratuita.

Program:

 • Joi 7 Mai – ora 19:00 workshop cu discutii/proiectii despre traseu. Intalnirea va fi la Caro City Resort. Workshopul este sustinut de Cristian Vasile (IGU), iar din partea organizatorilor va fi prezent Daniel Sardan care va prezenta desfasurarea evenimentului, va povesti si el despre locuri si 10296344_10152881905407178_8265746580003657405_oconcurenti.
 • Este recomandata recunoasterea traseului inainte de cursa si alcatuirea unui plan de deplasare in timpul cursei. Harta poate fi consultata in sectiunea “traseu“ iar aici programul maratonului.
 • Data limita pentru trimis selectiile de fotografii: 18 Mai (ora 23:59).
 • Anuntarea castigatorilor: 4 iunie 2015
Reguli pentru concursul foto – Prima Evadare:
   1. Fotografiile trebuiesc trimise la adresa raducanuflorian [at] yahoo.com (se trimite FotoHobbylink-ul pozelor incarcate pe wetransfer sau fastupload) intr-o arhiva in care sa fie cea mai buna serie de fotografii facute de voi si in alt folder din aceeasi arhiva intregul set de poze din timpul concursului. Propunerile pentru categoriile 2, 4 si 5 sa fie trimise in foldere separate cu titlul categoriei.
   2. Este permisa participarea la toate cele 4 categorii.
   3. Fotografiile jurizate vor fi cele din cea mai buna serie si de la categoriile 2, 4 si 5, iar celelalte vor fi postate si ele pentru concurenti pe pagina de facebook a concursului.
   4. Numarul de imagini minim admise pentru cea mai buna serie sunt 20, maxim 30.
   5. Numele arhivei sa cuprinda numele fotografului.
   6. Sa puteti dovedi ca sunteti autorul fotografiilor in cazul in care vor exista dubii din partea juriului cu privire la corectitudine si detinatorul de drept al fotografiilor.
   7. Sa trimiteti in arhiva si o imagine (portret) personala si un fisier text cu nume, adresa mail, site/portofoliu si numarul de telefon.
   8. Sa trimiteti deasemenea si punctele de control in care ati stat (cu titlu informativ)
   9. Fotografiile trimise pentru concurs sa aiba minim 2000 pixeli latura mare (fotograful va pune la dispozite fotografia la calitate buna daca se va face expozitie foto)
   10. Pe fotografia selectata pentru concurs sa nu fie postat numele fotografului si nici alte semne de identificare.
   11. Procesari permise asupra imaginilor: culoare, compozitie,  crop, contrast.

Premiile sunt in valoare de peste 8.200 lei, iar categoriile de premiere sunt:Luptă până la final - Prima Evadare

1. Cele mai bune 3 seturi de fotografii. Tip fotoreportaj care sa cuprinda diferite aspecte ale concursului (inscriere, organizare, concurs etc). Puteti vedea seriile castigatoare de anul trecut aici. Imaginile vor fi centralizate pe site-ul   Prima Evadare si pe Facebook pentru “taguri” (maxim 30 de fotografii, minim 20 de fotografii care sa surprinda stari si cadrari diferite).

2. Fotografia de portret (concurenti). O noua categorie isi face loc in concursul foto. Se premiaza primele trei locuri. 737345_10152881906562178_2484299441095052521_oFotografii trebuie sa surprinda diferite stari, expresii, emotii ale concurentilor care au trecut linia de finish, cand acestia isi spala bicicletele, mananca, stau la masaj, se odihnesc pe iarba sau iau parte la restul activitatilor (se trimit minim 10 de fotografii, maxim 30). Fotografii vor trimite si intregul set de poze pentru postarea pe Facebook.

3. Seriile complete. Se vor acorda locurile 1, 2 si 3 fotografilor care vor avea cei mai multi concurenti fotografiati (fara ca acestea sa fie repetitive/rafala – 3-4 poze cu acelasi subiect in aceiasi ipostaza) astfel toti concurentii se pot regasi in cat mai multe fotografii.

4. Cele mai bune fotografii de masa de la start (1,2 si 3) (maxim 5 fotografii)

5. Fotografie de actiune (1,2 si 3) (maxim 5 fotografii)Robert Dobai NoMad Merida CST la Prima Evadare

*Fotograful trebuie sa fie de acord cu prevederea din regulamentul competitiei Prima Evadare: Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerii ai concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii Prima Evadare, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium).  (Link regulament)

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow