Home / Stiri / Spectacol aviatic la finish-ul Prima Evadare

Spectacol aviatic la finish-ul Prima Evadare

Pentru ca in fiecare an va aducem ceva nou, anul acesta Soimii Romaniei cele mai bune avioane de acrobatie din Romania va vor oferi un spectacol aerian la sosire.  Unii dintre cei mai buni piloti cu 5 aeronave Extra 300L vor efectua acrobaţii iar un grup de paraşutişti vor ateriza la punct fix.

Aeroclubul României, fondat încă din 1920 din iniţiativa prinţului Bibescu George Valentin, a dăinuit Spectacol aviatic la finish-ul Prima Evadarepeste secole şi a transformat această unitate într-un perfomant centru de pregătire al personalului aeronautic civil.

Pe de altă parte, Aeroclubul României este recunoscut pentru profesionalismul membrilor săi, care au transformat unitatea într-o structură sportivă cu profil aeronautic de mare notorietate. Piloţii şi paraşutiştii profesionişti şi sportivi ai Aeroclubului au participat în decursul ultimelor două decenii la numeroase mitinguri în toată ţara, precum şi la o serie de acţiuni internaţionale: campionate europene şi mondiale, mitinguri şi demonstraţii internaţionale

Aeroclubul Romaniei are în dotare numeroase tipuri de aeronave de şcoală (Zlin 142, IAR 46S, planoare,Soimii Romaniei - miting aviatic la Prima Evadare motoplanoare), aeronave pentru acrobaţie aeriană (Zlin 142, EXTRA 300L), aeronave pentru efectuarea salturilor cu paraşuta ( Wilga 35A, AN – 2), precum şi avioane ultrauşoare FESTIVAL

Demonstraţiile aeriene au scopul de a promova aviaţia generală şi cultura de aviaţie către publicul larg, Aeroclubul României fiind cel mai mare operator aerian de aviaţie generală din România.

 

 

Mai jos aveti un filmulet mostra despre ce pot face ei.

 

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow