Home / Stiri / Tricourile Prima Evadare 2015

Tricourile Prima Evadare 2015

Pentru 2015 aducem culori noi în design-ul tricourilor. Calitatea este premium, modelul slim, grafica include elementele caracteristice Primei Evadari si ale orasului vostru. Chiar si concurentii din grafica ii puteti identifica. E un tricou pe care il puteti purta in oras, în vacante, în club, chiar si cu sacou. In special modelul pentru baieti gri il face purtabil la orice tip de pantalon.

Tricourile Prima Evadare 2015 - finisher - masculinAm păstrat ideea din anii trecuţi, Top 100 a tricourilor galbene, pentru primii 100.
Pentru primii 500 ramane conceptul medaliei turnate cu “greutate”  care va fi acordată şi anul acesta. Revenim cu un post dedicat. O stire despre cum sunt facute medaliile poate fi vazuta aici.

Participanţii care vin după cei 500 vor beneficia de un tricou colorat „cool”, gri de Finisher şi de o medalie din lemn cu un design deosebit. Snurul va fi si el personalizat sa se vada de la distanta unde ati participat.
Cum pe fete le vrem feminine şi drăguţe le-am pregătit tricouri heliconia cu o croială slim sa fie mulate.

Voluntarii sunt cei mai rasfatati avand tricou imprimat discret si pe spate  ca sa-i identificati doar voi in restul anului pe cei care v-au asteptat sa va ajute in punctele intermediare, in zonele de alimentare, la finish.

Copiii vor avea tricouri speciale pentru ei anul acesta si culoarea va fi portocaliu Prima Evadare. Vor fi copiii Prima Evadare.Vizual---Tricou-finisher-Prima-Evadare-10-mai-2015

Daca va uitati in grafica se poate identifica in prim plan un ciclist aflat intr-o pozitie eleganta de evitarea a unui obstacol, in planul doi sunt concurentii urmaritori care ies din Bucuresti asa cum se face traditional evadand la propriu din oras catre natura. In planul 3 fiind elementele grafice deja cunoscute orasul versus natura. Sunt multe detalii pe care le puteti descoperi chiar voi.

Avioanele sunt elementele de noutate si in grafica. Ele sunt avioanele Soimilor Romaniei o formatie de acrobatie aeriana care vor face spectacol la finish alaturi de parasutistii care vor ateriza la punct fix.

Tricoul Galben – Top100   /   Tricoul gri – Finisher (baieti)   /   Tricoul heliconia – Finisher (fete)   /  Tricoul verde – Organizatori si Voluntari   /   Tricoul portocaliu (copii)

Tricou Prima Evadare - Voluntar  Tricou Prima Evadare - finisher - femininTricou Prima Evadare - finisher - Top 100Tricou Prima Evadare - finisher - copii

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow