Home / Stiri / Ajungem MARI la Prima Evadare

Ajungem MARI la Prima Evadare

Ajungem Mari AFIS vizual PRIMA EVADARE

Anul acesta la Prima Evadare cicliștii pasionați și cei începători pot adăuga o valoare extraordinară efortului lor de a pedala 55 de km: să ii ofere unui copil dintr-un centru de plasament șansa evadării din mediul în care s-a născut, către un viitor mai bun, având acces la o educație complexa.

Prin programul educațional Ajungem MARI copiii instituționalizați și din medii defavorizate participa săptămânal la mai multe cursuri interactive și la vizite educative și motivaționale în spatii culturale sau în diferite locuri de munca, și sunt încurajați să țintească mai sus.

200 de voluntari susțin săptămânal ateliere interactive pentru 400 de copii din București, iar proiectul se extinde în țară. Voluntarii folosesc jocuri și metode antrenante, care ii fac pe copii sa învețe cu drag și le transmit copiilor atât cunoștințe, cât și valori pentru o viata demna și sănătoasă și încredere că și ei pot Ajunge MARI, oameni responsabili și independenți.

Ajungem MARI le propune cicliștilor să devină fundraiseri și să pedaleze la Prima Evadare pentru șansa la educație a unui copil instituționalizat, strângând 500 de lei din donațiile prietenilor.

Mecanismul e simplu: cicliștii completează formularul online, Ajungem MARI crează pagina de fundraiser Galantom, iar apoi cicliștii o promovează printre prieteni care cred în cauză.

Satisfacția de a trece linia de finiș va fi enormă, știind că efortul lor a însemnat șansa unui copil la un viitor mult mai bun și îi poate schimba radical viața!

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow