Home / Stiri / Vești bune pentru cei mici. Categoria Familie se mărește!

Vești bune pentru cei mici. Categoria Familie se mărește!

Vești bune pentru cei mici. Categoria Familie se mărește  la Prima Evadare

Vești bune pentru cei mici. Categoria Familie se mărește  la Prima Evadare 2

Daca ţi-ai dorit să particpi împreună cu nepotul preferat la Prima Evadare sau să concurezi cot la cot cu fratele tău mai mic pe care poate chiar tu l-ai învăţat bucuria pedalatului, acum e momentul.

Anul acesta venim în întâmpinarea aşteptărilor tale şi am decis să diversificăm categoriile “Familie” pentru a vă putea bucura impreuna de pasiunea voastră. Toate categoriile concursului vor parcurge distanţa completă a traseului – 55km – tocmai de aceea aventura voastră este demnă de toată aprecierea şi respectul nostru.

Astfel, vor exista două categorii de bază: “Familie” și “Familie Extinsă” şi acum ai posibiliatatea să faci echipă cu mezinul familiei chiar dacă nu eşti rudă de gradul întâi. Categoriile de vârstă rămân aceleaşi, respectiv 4-8 ani şi 9-14 ani.

Atenţie! Pentru a te încadra la această categorie nouă trebuie să fii major şi să ai declaraţia pe propria răspundere semnată de către părinte. Aceste măsuri sunt necesare pentru că ne dorim siguranţa micuţilor în această aventură îndrăzneaţă.

Super premii de la Himalaya Travel

A doua veste buna este ca Himalaya Travel rasplateste cei patru castigatori de la categoria “Familie” cu o tabără în valoare de 1400 de lei. Locurile doi şi trei vor beneficia de o reducere de 15%, respectiv 10% la această tabără.

Himalaya Travel are o tradiţe de 13 ani în organizarea de tabere de schi, trekking, mountain-bike, speologie şi escaladă dedicate copiilor. Ei promovează un stil de viaţă în care curiozitatea primează în faţa confortului, în care plăcerea descoperirii este mai importantă decât performanţa, în care autenticitatea ia locul standardelor citadine. Copii care încă nu au dat de gustul aventurii au acum ocazia să descopere natura şi sa exploreze zone deosebite.

Declarația pe propria răspundere:

 

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow