Home / Stiri / Filmele și experiența bulgărească la Prima Evadare

Filmele și experiența bulgărească la Prima Evadare

Prin ochii concurentului Boris Parvanov putem vedea și cursa și activitatile colaterale ale participanților care vin să se bucure de concurs, de București si de împrejurimi.
Boris e un concurent din Bulgaria, influncer ïn comunitatea ciclistă bulgarească știindu-se că cei mai multi concurenți străini de la Prima Evadare vin din Bulgaria.

El a făcut doua filme.
Primul film este despre toată experiența din România. Cum a ajuns, cum s-a rătăcit printre lifturi, cum a vizitat Bucureștiul și ce i-a placut. A inclus și un scurt rezumat din cursă. Cum a fost startul, momente importante, căzătura, finishul, oamenii de la finish și fiecare etapa prin care a trecut acolo. A fost aproape în toate locurile. Chiar și în cortul medical.
A stat cu familia de vineri până luni. A prins Bucurestiul cu strazile deschise oamenilor, a fost la Therme, a vizitat parcurile, si alte obiective turistice cunoscute.
Noi, organizatorii, dacă voiam să facem un film la fel de descriptiv nu puteam vedea din acest punct de vedere și de aceea lăsăm aici această experiență.
Comunicarea atât de transparentă a experienței e relevantă si pentru dimensionarea impactului pe care-l au evenimentele sportive de masă asupra localitatilor, țărilor unde se desfăsoară. Acest efect este dublu. Unul de imagine, care are si un beneficiu economic pe termen lung, si altul e un beneficiu economic imediat pentru locurile vizitate (restaurante, locuri de agrement, hoteluri, muzee, magazine, etc).

Al doilea film este despre toată cursa.
Cursa este filmată cu doua camere putând fi urmarite ambele pe același ecran. Să setați o rezoluție mai mare.
Cadrul, pe lângă imagini, ofera foarte multe detalii tehnice. În stânga sus este harta traseului și poziția lui Boris pe hartă. În dreapta sus este poziția lui în clasament și se schimbă în timp real.

În partea de jos aveți: viteza (în stânga), puterea (si la putere ajunge si la 800 de wati la sprintul final), pulsul în dreapta jos, cadența, etc
El trece prin mai multe plutoane, avanseaza, cade la un moment dat si apoi încearcă să recupereze oscilând între locurile 30 si 50 la general. Spectaculos este și sprintul final cu 40km la ora pe ultima sectiune virajată și cu puterea maxima dezvoltată.
Se întalnește cu multi prieteni din Bulgaria, la start, pe traseu si la finish, si are discutii despre cum a fost cursa. Nu are (inca) subtitrare dar se intelege.
Vizionare plăcută.

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow