Home / Stiri / Ghid Audio GPS pentru traseul Prima Evadare – Premiera în România!

Ghid Audio GPS pentru traseul Prima Evadare – Premiera în România!

Prietenii noștri de la Fundația Snagov (care se ocupă de Patrimoniul Natural și Cultural al Zonei Snagov) ne-au făcut o surpriză nouă și concurenților noștri, realizând un ghid audio ce prezintă detalii despre concurs (repere, viraje, recomandări, etc) și obiective turistice și naturale ce se află de-a lungul traseului. Astfel, utilizatorii telefoanelor mobile cu sistem de operare Android sau IOS își pot instala aplicația gratuită IZI.travel – GPS guide, iar dintre sutele de circuite turistice și muzee deja incluse, vor găsi pe primele poziții (pe criteriul de distanță) traseul Prima Evadare. Aplicația se poate folosi și offline sau de acasă, prin selectarea opțiunii de copiere pe telefonul tău (ocupă circa 80 MB).


Pentru cine a fost concepută?
Pentru toți bicicliștii care parcurg traseul Prima Evadare dupa concurs și doresc să își facă experiența mai plăcută, aflând detalii despre obiectivele, atracțiile, elementele de patrimoniu cultural și natural aflate în apropiere. Este utilă și pentru că ofera detalii specifice legate de viraje, fapt ce ajuta la parcurgere, foarte util pentru cei care merg mai încet, de plăcere, și își alocă timp să descopere punctele turistice din împrejurimi.

ZI.travel – GPS guide pentru prima evadare

 

Ce trebuie să faci? Cum funcționează?

  1. Descarcă aplicația IZI Travel –  Android sau IOS (este gratuită) disponibila, incepand cu 4 mai 2014.
  2. Configurare: a) Settings > Languages > Romănă (sistemul filtrează circuitele disponibile în funcție de limba aleasă). b) Settings >în data de 4 mai parola va fi eliminată parola, iar aplicația va fi finalizată 100%)
  3. Se pornește aplicația și în primele 3 circuite – tururi regăsești “Prima Evadare” (care este gratuită în 2014). O deschizi și poti să o explorezi (având conexiune la internet). În funcție de traseul ales, vei găsi poze, texte cu descrieri, înregistrări audio, link-uri la site-uri cu mai multe detalii, întrebări, link-uri la alte trasee și muzee asociate. Vă recomandăm să o explorați pe îndelete încă de acasă, mai ales pentru a da feedback celor de la Fundația Snagov.
  4. Aplicația se poate folosi și offline sau de acasă, prin selectarea opțiunii de copiere pe telefonul tău (ocupă circa 80 MB).

Pe baza coordonatelor GPS (exact ca la navigatoarele auto), aplicația îți prezintă locul în care te afli și unde ești față de circuit. Pe măsură ce te apropii de punctele / zonele marcate de-a lungul traseului, în mod automat, se activează povestiri (ghid audio) asociate obiectivelor învecinate, respectiv celor ce urmează. Astfel, poți să asculți în căști povestiri cu detalii despre ce poți să vezi, experimentezi, găsești într-o zonă sau vecinătate.

După ce încercați aplicația pe traseul Prima Evadare, nu uitați să explorați meniul și să navigați și pe celelalte circuite propuse. Puteți alege din sute de trasee turistice și veți fi surprinși cu siguranță să aflați de multe obiective de care nici nu știați că există în drumurile pe care le parcurgeți.

Aici găsești link-urile de download a aplicației IZI.travel – GPS guide: pentru Android și pentru IOS.

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow