Home / Stiri / Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare
chip crenometrere prima evadare

Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare

La fel ca în ediţiile anterioare, şi in 19 Mai 2024 cronometrarea se va realiza cu chip-uri recuperabile, iar pe traseu vor fi amplasate puncte pentru citirea acestora.

Cronometrajul se face prin intermediul companiei ungare EvoChip. Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare 2024

Pentru a beneficia de o poziție corectă în clasament vă rugăm să urmați următoarele indicații:

Prinderea chip-ului: la înscriere fiecare concurent va primi într-un plic un chip şi o bandă de prindere cu velcro (arici). Păstrați chip-ul și în dimineața cursei să-l aveți prins bine la gleznă. (NU pe ghidon, furcă sau alte locuri).

Atenție! Nu uitați să luați chip-ul în ziua concursului!  Fără chip este imposibilă cronometrarea şi nu veți apărea în clasamente!
Este obligatorie purtarea chip-ului pe tot parcursul competiţiei: „No chip = No time” („Fără chip = fără timp și fără poziție în clasament”).  Vă reamintim să aveți chip-ul la gleznă de la startul cursei până la finalul ei, când trebuie returnat.

 

 

Returnarea chip-ului: chip-ul este proprietatea companiei EvoChip. Chip-ul va fi returnat imediat după trecerea liniei de sosire. În caz de abandon acesta va fi lăsat în punctele de control ale organizatorilor, unde va fi anunțat și abandonul. Contravaloarea unui chip pierdut este de 100 Lei.Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare 2024

 

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow