Home / Stiri / Împreună cu CST Tires la Prima Evadare 2024

Împreună cu CST Tires la Prima Evadare 2024

Anunțăm cu entuziasm continuarea parteneriatului cu CST Tires!

„Where Passion Meets the Ground”

CST Tires, un nume de referință pe piața anvelopelor pentru biciclete, revine ca partener de încredere, oferind o gamă largă de produse pentru a satisface nevoile atât ale cicliștilor profesioniști, cât și ale celor amatori. Anvelopele CST Tires se remarcă prin calitatea excelentă și prețul accesibil, oferind o experiență de ciclism incomparabilă la un cost corect.

Suntem extrem de recunoscători pentru sprijinul constant al CST Tires și pentru implicarea lor activă în comunitatea ciclistă. Împreună, ne dorim să promovăm un stil de viață activ și sănătos prin ciclism și să contribuim la creșterea popularității acestui sport minunat.


Pe langa Prima Evadare, CST Tires sunt sponsori oficiali si la renumita cursa Amstel Gold Race din Olanda și a echipei primului castigator al probei olimpice de MTB, legendarul Bart Brentjens.

În România CST tires sponsorizează echipa care-i contine si numele adica Nomad Merida CST, una dintre cele mai vechi și cunoscute echipe românești.

Anvelopele CST cuprind toată gama de calitate de la cauciucuri folosite în Cupa Mondială până la cele mai simple și mai accesibile. Pe piața din România sunt distribuite de către Bikefun, companie care mai aduce si Merida, Northwave, Bryton, Ritchey, KMC, Sigma și alte branduri renumite.

La tombola de la finish vom avea si produse CST oferite de Bike Fun Romania.

Vă mulțumim pentru susținerea constantă și implicarea în comunitate.

 

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow