Home / Stiri / Important: Chip-ul de cronometrare!

Important: Chip-ul de cronometrare!

La fel ca în ediţiile anterioare, cronometrarea se va realiza cu chip-uri recuperabile, iar pe traseu vor fi amplasate 5 puncte cu citire a acestora, unde participanții vor fi filmați de echipa iRewind. Cele 3.000 de chip-uri vor fi distribuite, acesta fiind numărul maxim de participanți admiși în acest an (de notat că la categoriile Familie şi Cuplu vor fi câte 2 chip-uri).

Cronometrajul se face prin intermediul companiei ungare EvoChip. Chip-ul de Cronometrare

Pentru a beneficia de o poziție corectă în clasament vă rugăm să urmați următoarele indicații:

Prinderea chip-ului: la înscriere fiecare concurent va primi într-un plic un chip şi o bandă de prindere cu velcro (arici). Păstrați chip-ul și în dimineața cursei să-l aveți prins bine la gleznă. (NU pe ghidon, furcă sau alte locuri).

Atenție! Nu uitați să luați chip-ul în ziua concursului! Cine nu are chip nu va fi cronometrat şi nu va apărea în clasamente!
Este obligatorie purtarea chip-ului pe tot parcursul competiţiei: „No chip = No time” („Fără chip = fără timp și fără poziție în clasament”).  Vă reamintim să aveți chip-ul la gleznă de la startul cursei până la finalul ei, când trebuie returnat.

Returnarea chip-ului: chip-ul este proprietatea companiei EvoChip și are alocat numele și datele concurentului. Chip-ul va fi returnat imediat după trecerea liniei de sosire. În caz de abandon acesta va fi lăsat în punctele de control ale organizatorilor, unde va fi anunțat și abandonul. Contravaloarea unui chip pierdut este de 100 Lei.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow