Home / Stiri / Caro City Resort – gazda EXPO Prima Evadare

Caro City Resort – gazda EXPO Prima Evadare

Caro City Resort se află intr-o oaza de liniste si verdeata la doar 15 minute de centrul Bucureştiului, fiind situate pe bulevardul Barbu Vacarescu chiar pe malul lacului Tei. Caro este unul din partenerii implicati si traditionali care sprijina Prima Evadare. Datorita locatiei extraordinare care da senzatia de padure si natura in mijlocul orasului am ales sa desfasuram aici mult mai multe activitati ca sa va bucurati de momente de relaxare, socializare, culturalizare, invatare si nu doar de ridicarea pachetelor.
Astfel conform programului de mai jos exista o expozitie, standup comedy, locuri de relaxare, muzica, cafenea, seminar de nutritie, workshop foto etc.
Hotel Caro - gazda concursului Prima Evadare
Caro City Resort sunt recunoscute pentru  facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Cele 3 hoteluri din Bucuresti oferă oaspeţilor săi 188 camere ProgramEXPO_PE2015_webconfortabile, doua restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente precum conferinte, nunti sau petreceri.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow