Home / Stiri / Karcher – curata lumea si la Prima Evadare!

Karcher – curata lumea si la Prima Evadare!

Karcher Romania va oferi participantilor de la Prima Evadare locuri special amenajate pentru curatarea bicicletelor. Astfel vom avea mai multe puncte Karcher de spalare.

La start va fi o zona demo, la palatul Ghica 2 aparate si un cort, in pustiu la CP8 langa padure vor fi 2 aparate de spalare care functioneaza pe benzina si  la finish 8 aparate cu boxele aferente asa incat sa fim mai curati si sa caram cat mai putin noroi acasa.

Cine sunt Kärcher?

Infiintata in anul 1935 de catre inventatorul Alfred Kärcher, compania ofera pietei cele mai de calitate produse si sisteme de curatare. Deasemenea compania germana de mai bine de 20 de ani  se implica pe gratis pentru intretinerea monumentelor si cladirilor istorice. Pana acum Kärcher si-a demonstrat experienta si competentele la 80 de proiecte de restaurare nivel mondial.

Produsele de curatire nu pot fi observate niciunde mai bine decat la proiectele internationale de curatare. De la Statuia lui Christos din Rio de Janeiro pana la Poarta Brandenburg din Berlin, Kärcher curata lumea!

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow