Home / Stiri / Karcher Truck in town!
caravana-karcher-mack

Karcher Truck in town!

karcher 2Partenerii noștri de la Karcher Romania vor oferi și anul acesta participanților de la Prima Evadare locuri special amenajate pentru curățarea bicicletelor.

La start va fi o zona demo și  la finish 8 aparate cu boxele aferente așa încât să fim mai curați și să cărăm cât mai puțin noroi sau praf acasă.

ExpocasameaO veste bună este includerea României în turul promoțional din Europa Centrală și de Est a Kärcher Truck -ului. Astfel vom avea posibilitatea să-l vedem în cadrul târgului ”Expo Casa mea” în perioada 08 – 11 mai la Romaero Băneasa sau la Cluj Napoca, în data de 14 mai la Polus Mall.
E foarte posibil sa-l vedem si la startul Primei Evadari asa ca insotitorii vor putea face poze de la inaltime de pe teraza tirului.

Kärcher Truck este un showroom ultramodern… pe roți, cu nenumărate produse pentru casă și grădină sau pentru domeniul profesional, ce pot fi testate pe loc!

Cine sunt Kärcher?

karcherÎnființată în anul 1935 de către inventatorul Alfred Kärcher, compania oferă pieței cele mai de calitate produse și sisteme de curatare. Deasemenea compania germana de mai bine de 20 de ani se implica pe gratis pentru intretinerea monumentelor si cladirilor istorice. Pana acum Kärcher si-a demonstrat experienta si competentele la 80 de proiecte de restaurare nivel mondial.

Produsele de curatire nu pot fi observate niciunde mai bine decat la proiectele internationale de curatare. De la Statuia lui Christos din Rio de Janeiro pana la Poarta Brandenburg din Berlin, Kärcher curata lumea!

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow