Home / Stiri / Tricoul si Medalia Prima Evadare 2014
tricouri prima evadare

Tricoul si Medalia Prima Evadare 2014

Tricou finisher Top 100 galben Prima Evadare 2014 cel mai mare concurs de ciclism mtbTricou finisher indigo de baieti Prima Evadare 2014 cel mai mare concurs de ciclism mtb

Tricou roz de fata Prima Evadare 2014medalie din metal top 500 prima evadare

Tricou rosu de organizator Prima Evadare 2014Tricou rosu de organizator - spate Prima Evadare 2014

 

 

Pentru ediţia din 2014 aducem câteva elemente noi în  design-ul tricoului, diversitatea culorilor şi medaliile de finisher.
Am păstrat ideea din anii trecuţi, Top 100 de tricouri galbene, pentru primii 100, “organizând” astfel un alt concurs, unul intern, al celor 100.
În 2013 am creat o medalie specială pentru primii 500, astfel a apărut medalia turnată cu “greutate” pentru Top 500, care va fi acordată şi anul acesta.
Un post despre cum sunt facute medaliile poate fi vazut aici.

Participanţii care vin după cei 500 vor beneficia de un tricou colorat „cool” de Finisher şi de o medalie din lemn cu un design deosebit. Snurul va fi si el personalizat sa se vada de la distanta unde ati participat :)
Cum pe fete le vrem feminine şi drăguţe le-am pregătit tricouri roz cu o croială slim sa fie mulate.

Voluntarii sunt cei mai rasfatati avand un tricou imprimat discret si pe spate  ca sa-i identificati doar voi in restul anului, in club sau pe strada pe cei care v-au asteptat sa va ajute in punctele intermediare, in zonele de alimentare, la finish.

Daca va uitati in grafica se poate identifica in prim plan un ciclist aflat intr-o pozitie eleganta, in planul doi sunt concurenti care sar peste parapetul centurii Bucuresti asa cum se face traditional evadand la propriu din oras. In planul 3 fiind elementele grafice deja cunoscute orasul versus natura.

Cat de mult va plac noile modele?

Tricoul Galben – Top100   /   Tricoul albastru – Finisher (baieti)   /   Tricoul Roz – Finisher (fete)   /  Tricoul rosu – Organizatori si Voluntari

 

 

 

 

 

 

 

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow