Home / Stiri / La Prima Evadare pedalează ca un profesionist!

La Prima Evadare pedalează ca un profesionist!

140505_PE_Ride-Like-a-Pro

Prima Evadare este o ocazia perfectă pentru fiecare biciclist de a culege roadele perioadei lungi de antrenamente din sezonul rece. Ar fi păcat ca tocmai acum să îți irosești munca. Un echipament neadecvat poate crea probleme de confort, de aceea îți recomandăm să porți un set de îmbrăcăminte tehnică special creată pentru ciclism.

Indiferent dacă ești fată sau băiat, îmbrăcămintea Merida îți va permite să te simți mai bine în concurs și să ai performanțe mai bune. Hainele tehnice pentru ciclism dispun de multe avantaje față de îmbrăcămintea obișnuită de oraș. În primul rând, fiind create din polyester, acestea se vor usca foarte repede dacă transpiri sau dacă te prinde ploaia pe traseu. De cealaltă parte, dacă este cald, țesătura specială din care sunt fabricate va crea un microclimat, care va menține temperatura corpului în parametri normali de funcționare.

140505_PE_wear

În funcție de vreme și de condițiile atmosferice, poți alege dintr-o gamă foarte variată de produse. De la tricouri și pantaloni lungi, la mânecă scurtă sau încălzitoare de mâini și de picioare, dacă vremea este indecisă. Vestele sunt, de asemenea, o idee bună la un concurs, pentru că îți permit să-ți păstrezi temperatura trunchiului, în timp ce mâinile se pot aerisi, eliminând excesul de căldură. Nu în ultimul rând, poți opta pentru echipament în culorile și designul oficial Multivan Merida Biking Team, la care se adaugă și materialele profesionale folosite de echipă, sau te poți orienta spre ceva mai casual.

Mai sunt doar câteva zile până la start, așa că vizitează cel mai apropiat dealer Merida sau răsfoiește catalogul BikeFun de produse.

 

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow