Home / Stiri / Startul si modificarile de traseu

Startul si modificarile de traseu

StartulStartul va fi din acelasi loc (parcarea Academiei de Politie de langa padurea Baneasa).

Pentru fluidizare traseul din Baneasa s-a modificat major ramanand doar drumuri largi si s-a scurtat de la 11km la 7km. Au fost scoase toate potecile inguste. Cele ramase in traseu sunt largite zilele acestea si curatate. Astfel incercam sa minimalizam aglomerarile din padure. Tot pentru evitarea blocajelor s-a eliminat poteca abrupta din spatele palatului gasindu-se o poteca ocolitoare prin stanga.

La final traseul va avea 54km, mai putin decat anul trecut cand au fost 58km.

Traseul este marcat deja bine cu banda portocalie CST si sageti. Se vor mai instala indicatoare si borne kilometrice. Daca mai faceti recunoasterea lui zilele acestea, Fundatia Snagov a facut o aplicatie care va povesteste despre locurile prin care treceti.

Traseul e perfect, putin moale, cu ceva zone de balti, cu putin noroi, cu zone uscate, cu iarba, ca sa nu uitam ca acest sport se desfasoara in natura si ne leaga de ea.

Asezarea la start:
Primii 500 se vor aseza in ordinea valorica alocata in functie de cel mai bun timp optinut la ultimele 2 editii ale Primei Evadari sau in functie de rezultatele la alte maratoane mai importante. Aceasta ordine e data de numarul alocat si se va respecta de la 1 la 500. Au aparut erori la alocarea numerelor cetatenilor straini din cauza dificultatilor de identificare a sistemului dupa CNP.

In spatele celor 500 alocati in ordine, concurentii se vor autoaseza, autoevaluandu-se, fara a se tine cont de numarul alocat.

Daca va sustin prietenii pe traseu sau familia AICI sunt informatiile despre cum sa mearga intr-un punct intermediar sau la finish. Recomandam cel mult 2 puncte intermediare si apoi sa vina la finish. La palat si in Balotesti va vor astepta copii de la scolile din sate :)

 

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow