Home / Stiri / Marcajul ramane

Marcajul ramane

Felicitări încă o dată pentru imensul efort depus încercând să parcurgeți traseul în aceste condiții. Cred că asta este una din valorile omului frumos, să depășească situații grele cu zâmbetul pe buze. Ați fost impresionanți atât prin atitudine cât și prin curaj. Când mă uit la pozele si filmueltele de la km 12-14 vad imagini extraordinare, noroi, fier, epuizare, casti, schimbatoare rupte, oameni ajutandu-se si dorinta de a merge pana la capat atata timp cat e posibil.
Legat de mers pana la capat din cei 1300 de concurenti au terminat aproape 800 din care 45 de doamne/domnisoare.

Marcajul va ramane inca 2 saptamani sa aveti posibilitatea sa parcurgeti traseul pe vreme frumoasa si relaxare. Apoi incercam sa lasam doar intersectiile marcate sau puteti incarca ruta pe gps.

Nimic nu ar fi fost posibil fara prietenii si voluntarii implicati, mai ales fara cei care au petrecut nopti intregi in padure la marcaj si curatat traseul sau cei din fata calculatorului verificand sute de inscrieri.

Desi primaria, sposorii si partenerii media par niste parteneri clasici carora sa le multumesti ei ne-au fost cu adevarat aproape si ne-au ajutat sa depasim momente dificile.

Nu uitati ca puteti vedea/descarca poze in pagina de imagini sau ne puteti trimite pozele, filmele sau impresiile voastre sa le impartim cu ceilalti.

Cele cateva cutii de super banane Dole ramase dupa concurs au fost date copiilor de la scoala din Moara Vlasiei care au ajutat la curatatul traseului.

Vă mulțumim tuturor încă odată! A fost o experiență frumoasă pentru noi toți!

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow