Home / Stiri / Prima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum Funny

Prima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum Funny

Pregătește-te să aduci un strop de umor pe traseu la cel mai prietenos eveniment de ciclism din România!

Cu fiecare an ce trece, aducem ceva nou și inedit în cadrul evenimentului nostru, și de această dată avem o mare surpriză de anunțat – o categorie specială, sau mai bine zis, un premiu special. Este ceva atipic, legat de impresia artistică. La cel mai prietenos maraton de ciclism cross-country, venim cu o surpriză care ne-a inspirat chiar din rândul vostru, din participările anterioare!

Costumele funny nu vor mai fi doar pentru petreceri tematice sau carnavaluri. De acum încolo, le veți putea purta și în timpul cursei! Așadar vom premia pe cei curajoși și dornici să aducă un strop de umor pe traseu.

Îmbrăcați-vă în ceva vesel și confortabil, fotografiați-vă înainte, în timpul sau după cursă și trimiteți-ne o fotografie. Suntem siguri că veți fi printre cei mai fotografiați concurenți și vom dori să facem și noi poze împreună.

Vom oferi un premiu pe măsură pentru cel mai nostim participant, deși recunoaștem că va fi greu să alegem, așa că ne gândim să acordăm mai multe premii.

Important Click aici pentru accesarea canalului de WhatsApp. Treptat, vom renunța la grup.

Indiferent dacă optați pentru costume de supereroi, evadați, balerine, personaje de desene animate sau orice altceva vă aduce bucurie și vă face să vă simțiți bine, suntem nerăbdători să vă întâlnim pe potecile ce serpuiesc prin Codrii Vlăsiei. Atenție, pentru o experiență de neuitat, costumul ar trebui să fie mai îngust decât poteca. 🤪❤️🌳🚴
PS: și familiile sau prietenii vă pot aștepta și încuraja așa.

Inscrie-te la Prima Evadare

 

Prima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum FunnyPrima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum FunnyPrima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum FunnyPrima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum FunnyPrima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum FunnyPrima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum FunnyPregătește-te să aduci un strop de umor pe traseu la cel mai prietenos eveniment de ciclism din România!

Pregătește-te să aduci un strop de umor pe traseu la cel mai prietenos eveniment de ciclism din România! Prima Evadare aduce o surpriză inedită: Categorie costum Funny

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow