Home / Stiri / Prima Evadare în filmul de promovare al României

Prima Evadare în filmul de promovare al României

Prima Evadare în filmul de promovare al României, tocmai lansat de Ministerul Turismului. Au fost incluse cadre din concursul Prima Evadare argumentând textul „România freamătă”.

Filmul prezintă, ca de obicei, cele mai frumoase monumente naturale și arhitecturale ale României, face trimitere la tradiții, oameni și legende.

Ca noutate, au fost introduse cadre și texte care fac trimitere la sport și la festivalurile de muzică.

Am fost plăcut surprinși de integrarea evenimentului Prima Evadare și a sportului de masă care promovează mișcarea în natură, în acest nou film pentru promovarea țării.

Ne bucură întelegerea, deschiderea și promovarea în această direcție a viitorului sănătos care leaga sportul de agrement, de obiective turistice, istorice, naturale.

Citeste: Gunn-Rita Dahle, regina MTB-ului, vine la Prima Evadare.

Sperăm că și acest gest să ne ajute în demersurile făcute pentru crearea de noi trasee de bicicletă prin zonele naturale, pe langa lacuri, potecile din păduri, peste dealuri, prin parcuri și prin apropierea localitaților așa încât să poată face cât mai multa lume sport în natură, așa încât să privim natura ca pe un monument comun, nu ca un loc de aruncat gunoaie.

Sa-i lasăm spatiu naturii și să o protejam, nu o să o îngrădim și distrugem. Sportul în natură e una din pârghiile conservării acestor zone.

Prima Evadare în filmul de promovare al României

Prima Evadare în filmul de promovare al României

Prima Evadare în filmul de promovare al României.

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow