Home / Stiri / Renault Offroad Challenge 2019

Renault Offroad Challenge 2019

Cum puteti castiga premiul Renault Offroad Challenge – Prima Evadare 19 mai 2019?

Fiind vorba de un premiu inter-categorii, vom premia cel mai tehnic rider din intreg  concursul.Renault Offroad Challenge 2019

Clasamentul se va face cu aplicatia Strava, pe care o puteti descarca atat din App Store, cat si din Google Play. Contul in Strava este gratuit.

Va trebui sa aveti pe tot parcursul segmentului ciclocomputer sau smartphone si sa il porniti pentru a putea fi inregistrati in Strava. Dupa parcurgerea segmentului, activitatea trebuie uploadata in aplicatie pana la ora 16.00. In cadrul ceremoniei de premiere, vom premia si castigatorul segmentului „Renault Offroad Challenge 2019”, participantul care are cel mai bun timp de parcurgere inregistrat in cadrul concursului Prima Evadare 19 mai 2019.

Detalii despre cum functioneaza Strava, gasiti pe acest link: www.strava.com/features.

Premiul special este oferit de sponsorul nostru principal, Renault Romania.

Segmentul este pozitionat in a doua parte a traseului, dupa Check Point 7, la intrarea in padure. Segmentul are aproximativ 2km. Prima portiune de aproximativ 1km este tehnica, pe poteci si viraje printre copaci dar si pe celebra zona „La Crocodili”.
In a doua portiune traseul se deschide si va da ocazia concurentilor sa traga cat pot de tare, permitand depasiri mai facile.

 

 

 

Inceputul si finisul traseului este marcat cu steagruri Renault

Pe harta de mai jos este marcat segmentul Renault Offroad Challenge 2019 si este marcat atat inceputul lui cat si finisul.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow