Home / Stiri / Cu roaba pe traseul Prima Evadare

Cu roaba pe traseul Prima Evadare

Cu roaba pe traseul Prima Evadare – Ieri a fost o zi superba in pădure.
Am mai terminat 2km de pietruit in 14 persoane si ceva utilaje. Cam asta a fost media in ultimele 4 zile pe poteca dintre Bucuresti și Snagov.Cu roaba pe traseul Prima Evadare
Ne-am dat seama ca oricum este vremea, in pădure sau pe câmpuri, este extraordinar de frumos chiar dacă fiecare drum cu roaba devenea o adevarata excursie de 15 minute.

In acest an vom pedala pe traseul de ploaie, marcat pe harta cu albastru. O sa avem un fel de gravel race. Cei care vor si ceva distractie pe traseu, vom avea pentru ei celebrele segmente „La Mistreti”, „La Crocodili” si cei 5km de la final care sunt de paman batatorit. 

Mai jos este harta traseului sau o puteti descarca de aici.

Mai multe detalii despre traseu click aici.

Fiecare metru de potecă amenajată, greblată, bibilită este făcut pentru voi atât pentru concurs cât și pentru restul zilelor ploioase din an când vrei sa respiri aer curat, sa vezi căprioare, să te miști sănătos.

Toată vremea asta potrivnică ne-a adus ajutoare necerute, neașteptate.
Ne-a dat speranța ca începem sa trăim intr-o societate care începe sa înțeleagă sportul acesta si utilitatea lui și in alte niveluri ale ei.

O surpriza, anul acesta, a fost când am fost chemați la Consiliul Judetean Ilfov și întrebați: “Cu ce putem sa va ajutam?”
Bai, …ne-a luat câteva zile sa ne revenim după aceasta întrebare si apoi o luna sa realizam ca e serios.
Asta poate și pentru ca, cumva, tot timpul, Prima Evadare a fost și mai este, din păcate, o lupta cu tot felul de obstacole, o lupta de convingere pentru ceva ce ar trebui sa fie normal.

De data asta nu am fost singuri pe traseu.

Am fost o combinatie pestriță care începe de la muncitorul de pe poteca care s-a hotărât brusc sa vina și voluntar pe traseu, duminica, sa dea o mâna de ajutor concurenților, la voluntarii și sponsorii misto care ii avem constanți, pana la administrația comunelor din nord și a Consiliului Judetean Ilfov.
Vrem sa le mulțumim celor ce ne ajută și ne fac surprize plăcute, atât cât pot.
Mulțumim Primăriilor Otopeni, Tunari, Balotesti, si Moara Vlasiei.
Anul acesta le veți regăsi numele pe spatele superbelor medalii de finisher și top 500.

Desi șirul exemplelor pozitive e mai lung, încheiem cu cei de la GreenField care au refacut poteca pietruita de noi anul trecut, deși fusese distrusa de altcineva.

Uneori nu te mai afectează așa mult vremea când întâlnești astfel de oameni.

 

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow