Home / Stiri / Ridicarea pachetului de participare pentru Prima Evadare 2024
Foto David George (y) Fotografie inscrisa in concursul foto primaevadare.ro/concurs-foto

Ridicarea pachetului de participare pentru Prima Evadare 2024

Începând de vineri, 17 Mai 2024 ora 13:00 – 20:00 | 18 Mai 11:00 – 18:00 sunteți așteptați la Greenfield Plaza Baneasa pentru ridicarea pachetului de înscriere. Adresa este: Greenfield Plaza Baneasa, Drumul Pădurea Neagră 2a, București 014044 – DIRECTII

Citeste aici programul Prima Evadare!
Înscrie-te la Prima Evadare

Cum se ajunge:

  • BICICLETA: cam de oriunde, urmărind harta alăturată. Este si foarte aproape de zona de start.
  • AUTOBUZ: Nr. 203 Piata Victoriei.
  • MASINA: urmarind harta de aici

Greenfield Plaza dispune cea mai nouă galerie comercială din Sectorul 1 și Wellness Club by Greenfield, un centru de sport și relaxare dedicat rezidenților, cu piscine interioare și exterioare, saune, sală de fitness, zonă de masaj și teren de squash.

Greenfield Băneasa este un ansamblu rezidențial amplasat într-o locație de vis din Sectorul 1, în mijlocul a 900 de hectare de pădure.
Este un loc unde te poți conecta cu natura și poți respira aer curat. Aerul din zonă este mult mai curat decât în centrul orașului sau în alte cartiere ale Capitalei, cu valori comparabile cu cele din orașele de munte situate la peste 1000 de metri altitudine. În zilele călduroase, locuitorii pot opta pentru o plimbare prin Pădurea Băneasa, care se află la doar 2 minute distanță, sau prin parcurile private din ansamblu, care se întind pe o suprafață de 9.500 mp.
Greenfield Băneasa este un loc unic pentru cei care caută o viață liniștită și confortabilă, în mijlocul naturii, dar cu toate facilitățile la îndemână.

Important! Ghișeele vor fi așezate în ordinea alfabetică a numelui de familie. Dacă la completarea formularului ați inversat Numele și Prenumele, înainte să vă așezați la coadă vă rugăm să verificați pe site.

Ridicarea pachetelor se va face conform cu programul de mai jos:

Program

Notă: De reținut faptul că în ziua concursului ridicarea pachetelor nu va fi posibilă.

După ridicarea pachetului vă rugăm să verificați încă o data dacă numărul de concurs primit, corespunde cu numărul de concurs alocat în lista de pe site. Dacă exista vreo nepotrivire vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil pe adresa de email: info [@]nomadmultisport.ro.

Concurenții din provincie care nu îşi pot ridica personal pachetul, pot completa declaraţia pe proprie răspundere si o vor trimite pe mail – info [@]nomadmultisport.ro, iar pentru ridicarea pachetului se poate prezenta un prieten cu declarația în original sau copie însoțită de o copie xerox a buletinul concurentului.

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow