Home / Stiri / Skoda Yeti, maşina oficială Prima Evadare!

Skoda Yeti, maşina oficială Prima Evadare!

skodaPentru al patrulea an la rând, Skoda revine ca sponsor principal al concursului „Prima Evadare” – evenimentul cu cel mai mare număr de participanți din Estul Europei.

Încurajând un stil de viață sănătos prin practicarea sporturilor în aer liber, această competiție aduce împreună amatori și profesioniști din diferite categorii. Skoda este recunoscută la nivel internațional pentru implicarea în competițiile sportive, în special cele de ciclism, precum: Tour de France, Giro d’Italia, Tour de Suisse etc.

„Ciclismul a fost întotdeauna un sport de suflet pentru Skoda. De aceea am încercat în fiecare an să fim aproape de cât mai multe competiții sportive, precum și de a dezvolta propria noastră competiție – aflată tot la al patrulea an de existență. Skoda Yeti este mașina oficială a evenimentului, fiind modelul perfect pentru traseul on și off-road de aproape 55 de km. Astfel, automobilul devine un ajutor excelent pentru cei care revin obosiți după un traseu solicitant în aer liber”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda România.

„Anul trecut am avut aproape 3000 de participanți care au încercat din răsputeri să termine traseul dificil dintre București și Snagov. Skoda Yeti ne-a fost de mare ajutor în pregătirea traseului, în transportarea echipelor de filmare și în susținerea concurenților pe traseu în punctele de evacuare în cazul în care din diferite motive nu reușeau să termine cei 55 de km. Implicarea mărcii în organizarea concursului este apreciată în fiecare an, Skoda fiind unul dintre sponsorii care fac posibil acest eveniment”, a declarat Daniel Sărdan, Organizator Prima Evadare.

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow