Home / Sportive

Sportive

Our friends at Himalaya Travel au o surpriz─â pentru cei mici la Prima Evadare din 19 more 2024.

Registrations are done online and within the limit of places available on site, with at least 15 minutes before departure on the route. Va asteptam sa va inscrieti la cortul Himalaya Travel din zona de finish de la Snagov. Participation is free! 19.05.2024

Thematic bike trail without pedals (3-5 year) 12:30-13:30

Traseul tematic cu bicicleta f─âr─â pedale pentru copiii de 3-5 ani este un eveniment adaptat pentru a ├«ncuraja ├«ndem├ónarea, aten╚Ťia ╚Öi bucuria de a merge pe biciclet─â, f─âr─â a pune accent pe competi╚Ťie. Traseul este proiectat pentru a fi sigur ╚Öi distractiv, cu scopul de a ajuta copiii s─â se acomodeze cu utilizarea bicicletei ╚Öi s─â se bucure de experien╚Ť─â.

Sign up

Detaliile traseului:
Traseul are o zon─â de start ╚Öi o zon─â de finish, cu distan╚Ť─â scurt─â ├«ntre ele, pentru a se potrivi nivelului de abilitate al copiilor mici.
Pe traseu sunt marcate câteva provocări ușoare, cum ar fi trecerea prin jaloane, urmărirea semnalizărilor sau ocolirea obstacolelor mici.
Obiectivul traseului este de a le oferi copiilor o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi sigur─â, f─âr─â presiunea competi╚Ťiei.
Regulile evenimentului:
Traseul poate fi parcurs de un singur biciclist sau de mai mul╚Ťi, dar succesiv, pentru a evita aglomerarea ╚Öi pentru a asigura aten╚Ťia ╚Öi ├«ndem├ónarea necesare.
Fiecare copil trebuie s─â poarte casc─â
Personalul supraveghetor va asista copiii la pornire ╚Öi pe parcurs, oferind ajutor ╚Öi asigur├óndu-se c─â toate regulile de siguran╚Ť─â sunt respectate.

╚śtafeta de alergare (3-5 year) 14:00-15:00

Sign up

╚śtafeta de alergare pentru copii de 3-5 ani cuprinde o curs─â de alergare pe un traseu cu obstacole, inclusiv sec╚Ťiuni de aruncare la ╚Ťint─â. Este un eveniment g├óndit pentru a fi distractiv ╚Öi plin de energie, unde copiii ├«╚Öi pot folosi abilit─â╚Ťile fizice ╚Öi pot colabora ├«n echip─â. To╚Ťi participan╚Ťii sunt ├«ncuraja╚Ťi s─â participe cu entuziasm ╚Öi s─â se bucure de activitate, indiferent de rezultatul final.

Formatul evenimentului:
Organizăm patru culoare de alergare paralele, fiecare cu maxim 6 children. Fiecare echipă își alege un lider sau un ordonator.
Traseul con╚Ťine segmente de alergare ╚Öi obstacole, cum ar fi aruncarea la ╚Ťint─â, trecerea prin cercuri sau s─âriturile peste bariere joase.
Copiii aleargă pe rând, completând întregul traseu și predau ștafeta următorului membru al echipei.

Regulile cursei:

La semnalul de start, primul copil din fiecare echipă începe să alerge pe culoarul său.
Copiii trebuie s─â navigheze prin obstacole, iar ├«n zona de aruncare la ╚Ťint─â, trebuie s─â arunce obiectul pentru a avansa.
După finalizarea traseului, batonul de ștafetă este predat următorului copil, care continuă cursa.
Echipa câștigătoare este cea care termină cursa cel mai repede și trece de toate obstacolele cu succes.

Jocuri interactive pentru copii 16:00-18:00

Sign up

16:00-16:45 “Liliacul ╚Öi ╚Ü├ón╚Ťarul” (copii mai mari de 4 year)- ├Än acest joc, un copil este ales s─â fieliliacul╚Öi poart─â o e╚Öarf─â pentru a fi legat la ochi. Restul copiilor formeaz─âpe╚Ötera╚Ťin├óndu-se de m├óini ╚Öi mi╚Öc├óndu-se ├«ncet ├«n jurulliliacului”. Unul dintre copii, desemnat╚Ť├ón╚Ťarul”, va scoate sunete u╚Öoare pentru a ghidaliliacul”. Misiunealiliaculuieste s─â prind─â╚Ť├ón╚Ťarulfolosindu-se doar de auz. Este un joc care dezvolt─â sim╚Ťurile ╚Öi coordonarea.
16:00-16:45 “Patru pe un r├ónd” (copii mai mari de 7 year) este un joc similar cuX ╚Öi 0”, dar cu un format mai mare, jucat pe o machet─â desenat─â pe jos. Este un joc pentru cel pu╚Ťin doi juc─âtori, ├«n care obiectivul este de a ob╚Ťine patru semne consecutive pe orizontal─â, vertical─â sau diagonal─â.
17:00-17:45 “Olimpiada Himalaya Travel” (copii mai mari de 7 year) . Acesta este un traseu cu diferite probe creative, fiecare menit─â s─â stimuleze abilit─â╚Ťile fizice ╚Öi creativitatea. Copiii vor parcurge un circuit care include urm─âtoarele provoc─âri:
Burlanele: Trecerea printr-un tunel creat din materiale flexibile.
Cercurile: S─ârituri prin cercuri amplasate pe podea.
Mima: Imitarea anumitor gesturi sau ac╚Ťiuni pentru ca ceilal╚Ťi s─â ghiceasc─â.
Mla╚Ötina: Traversarea unei zone imaginare, evit├ónd anumite puncte care reprezint─âmla╚Ötin─â”.

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow