Home / Supporting activities

Supporting activities

Ce fac prietenii și familia care vă așteaptă la linia de sosire? 💕

La Prima Evadare, susținătorii au ocazia să se bucure de eveniment alături de participanți. Iată câteva activități pe care le pot face.

  1. Întâminarea concurenților la Linia de Sosire: Susținătorii pot aștepta cicliștii la linia de sosire și să îi aplaude în momentul în care termină cursa. Este o ocazie unică să împărtășiți bucuria participanților, contribuind la crearea unei senzații unice.
  2. Susțineți-i pe traseu: Dacă doriți să îi încurajați pe cei dragi pe traseu verificați punctele de interes de mai jos și accesul. Rețineți că în funcție de viteza participantului, s-ar putea să nu reușiți să-i vedeți la toate punctele. Alegeți 2 puncte care vă interesează cel mai mult și apoi veniți la linia de sosire pentru a sărbători împreună! Vă rugăm însă să evitați traversarea traseului, deoarece astăzi cicliștii au prioritate 😊 Vă încurajăm să faceți poze cu prietenii sau familia care participă la Prima Evadare. Imaginile vor fi amintirile lor și a voastre prețioase. Sunt binevenite fluierele, cîrîitorile, cheers, high-five-ul, încurajările și către alți participanți.
  3. Zonă de Relaxare la Finish: susținătorii se pot relaxa, asculta muzică, savura mâncarea. și lua parte la activități științifice sau sportive. Puteți aduce o pătură de picnic, haine de schimb, un coșuleț cu de toate, avem și un spațiu amenajat cu șezlonguri. 🌞 Pentru cei mici avem pregătite activități interesante pregătite de prietenii noștri de la Himalaya Travel și Wild Fun.
  4. Cum puteți ajunge? Puteți ajunge cu mașina personală sau autobuzul 447 care va circula la un interval de aproximativ 20 minute si accesul cu bicicletele este permis pe 19 more, in ziua cursei.

How friends and companions get to the finish line

First spectators getaway

Points of interest on the route:

Împreună putem face acest eveniment o experiență minunată și memorabilă!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow