Home / Stiri / Workshop, concurs si expozitie pentru fotografii de la Prima Evadare

Workshop, concurs si expozitie pentru fotografii de la Prima Evadare

Pentru ca in fiecare an au fost zeci de fotografi pe traseu si pentru ca datorita lor am ramas cu amintiri unice, ne-am gandit impreuna cu F64 sa facem si un concurs pentru ei.

In colaborare cu F64 vor fi premiate cele mai bune 3 seturi de fotografii. Imaginile vor fi centralizate pe site-ul   Prima Evadare si pe Facebook pentru „taguri” :).

Premiile sunt in valoare de 3000 de lei in vouchere la F64. Locul 1 este 1500 de lei, 1000 de lei locul 2 si 500 de lei locul 3

Un alt premiu special va fi pentru cea mai completa serie. Se va acorda fotografului care va avea cei mai multi concurenti fotografiati.

Cum nu facem lucrurile doar asa de dragul concursului,  va exista si o parte de instruire si recunoastere inainte de maraton si o alta parte de decernare a premiilor si expozitie dupa eveniment. Deci anuntati-va prietenii fotografi.

In acelas timp F64 impreuna cu Canon au mai deschis un concurs unde puteti castiga o bicicleta in fiecare saptamana (8 in total) pentru cine cumpara un Canon SX. Pentru acesta click aici

Programul arata dupa cum urmeaza:

Workshop: 3 mai ora 19.00
La noul sediul F64 din Bd. Unirii, nr. 45 va avea loc workshpul  personalizat in directia fotografiei sportive, experiente din anii trecuti de la Prima Evadare, recomandarea anumitor zone interesante pentru fotografiere. Workshopul va fi condus de Stelian Pavalache si este deschis tuturor celor pasionati de fotografie.
(workshopul nu este obligatoriu)

Recunoasterea traseului: 5 mai
Pentru cine doreste sa vada posibilele locuri de fotografiat echipa de organizare pune la dispozitie un ghid.

Prima Evadare: 13 mai
Maratonul si vanatoarea de imagini.

Expozitie: 31 mai – 8 iunie
Expozitia si premierea castigatorilor se va desfasura la magazinul F64 din Bd. Unirii, nr. 45.

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow