Home / Stiri / Despre categoria Companiilor

Despre categoria Companiilor

Intrucat la editiile precedente am avut o participare numeroasa din partea companiilor cum sunt HP, Renault Technologie Roumaine, companiile de telefonie, banci, diverse asociatii de avocati sau publicatii, ne-am gandit sa venim in intampinarea concurentilor si sa deschidem o categorie separata destinata companiilor, oferind astfel o motivatie in plus.

Ce presupune acest lucru? Componența echipei trebuie sa fie de minim cinci concurenți din care să fie cel puțin o fată. Clasamentul se calculează prin media aritmetica a timpilor cumulați de cei 5 concurenți (în cazul în care sunt mai mulți reprezentanți ai echipei, se iau in calcul primii 4 timpi ai baietilor si timpul fetei sau primul timp al fetelor, daca sunt mai multe). Astfel concurentii de la aceeasi firma vor putea beneficia de un clasament individual, dar si de clasamentul companiilor.

Cum poti sa te inscrii la aceasta categorie?  In formularul de inscriere se completeaza campul „Compania„. Iar la inscriere concurentul va trebui sa prezinte o adeverinta prin care se comunica faptul ca participantul lucreaza la acea companie.

Care sunt beneficiile de participare pentru companii?

Realizarea unei actiuni de teambuilding outdoor pentru angajati;
Sprijinirea unei activitati sportive si incurajarea unui stil de viata activ printre angajati;
Sustinerea promovarii mersului cu bicicleta ca modalitate de recreatie.

Premiile pentru echipele ce vor urca pe podium constau in cupe si produse/vouchere din partea sponsorilor.

   

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow