Home / Stiri / Statistici 2011

Statistici 2011

Multumita completarilor voastre din formularul de inscriere am reusit sa facem cateva statistici ca in fiecare an.
Prima dintre ele este „Top 25 de marci folosite la Prima Evadare 2011” si are la baza cele 1554 de inscrieri online.

Ca si in restul editiilor primele 3 locuri sunt ocupate de aceleasi Cube, Merida si Trek, dar in alta ordine fata de 2010 Merida avansand pe locul 2.

Procentul participarii feminine este de 10%.

Un top 3 al primilor clasati dintre importatorii de biciclete ar fi: Emil Bituleanu – Felt (loc 121), Mircea Florescu – Cube (loc 253) si Dan Muraru – Giant (loc 261). Reprezentantul  Trek, Tiberiu Macaveiu a ajutat in al 2lea punct de alimentare unde era o situatie dificila, iar Kovacs Tamas de la Merida la finish.

Pentru ca avem si foarte multi concurenti din strainatate, care vin din tari cu traditie in ale ciclismului si care ajuta la dezvoltarea acestui sport, am facut un top pe tari al participarii lor. (alte tari in afara de Romania)

Printre cei care au impartit aceasta experienta si au avut curajul sa parcurga traseul in conditii atat de dificile sunt si directori de companii cunoscute. Au schimbat costumul clasic cu cel de ciclist oferind un exemplu de urmat pe 2 roti: Georgios Ioannidis – Romtelecom, Steven van Groningen – Reiffeisen Bank, Inaki Berroeta si Marco Kind de laVodafone, Murat Atay – Garanti Bank  si exemplele ar putea continua…

Un alt grafic interesant este si cel al vizualizarilor de pe site care a atins un maxim de  20660 desi o mare parte din activitate s-a desfasurat si pe site-ul NoMad-Team unde se urcau automat rezultatele.

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow