Home / Stiri / S-au deschis înscrierile pentru Prima Evadare și TBT Race

S-au deschis înscrierile pentru Prima Evadare și TBT Race

S-au deschis înscrierile pentru Prima Evadare și TBT Race.

Cum sunt în curs de pregătire cursele pentru 2019, am deschis, pentru început, Ma inscriu la Prima Evadare înscrierile pentru Prima Evadare și Transilvania Bike Trails Race.
Ambele concursuri nu sunt doar întreceri specifice, ci sunt și mici festivaluri facute să reamintească bucuria sportului într-un mediu plăcut comunității, familiei, noilor veniți, sa atraga oameni de calitate care știu sa aprecieze miscarea in aer liber.
O să revenim treptat cu noutățile iar la începutul verii cu înscrierile pentru Urban Race de la Casa Poporului din cadrul Bike Fest și în vară pentru MoonTimeBike.

Site:           www.primaevadare.ro – 19 Mai 2019
Facebook: www.facebook.com/primaevadare

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race).

Pregatiți-vă de vacanța în săptămâna aceea. Ca de obicei începând de miercuri, fiecare zi va avea programul ei. Joi e sarbatoare legala si zi libera.
Ca sa nu va scape nici un element din zona va reamintim ca TBT Race inseamna: miscare – mancare – natura – viata la tara – vacanță – tradiții – istorie medievală – arhitectura – muzica – si stat seara la foc.

TBT Race devine ușor, ușor, un eveniment care pe lângă concurs și ieșirile cu bicicleta va crește activitățile educative, tradiționale, culinare, culturale și istorice legate de zona și de viața la țară implicand comunitatea locală, timp de o saptamana.  Fiind Sit Natura 2000, cu atatea biserici fortificate și cetăți protejate UNESCO,  e locul perfect pentru o minivacanță activă în august, la țară.
Puteți veni singuri, cu familia sau cu prietenii.

Campingul amenajat special, în poienița din varful dealului va avea condiții mai bune si toate stelele pe care și le poate imagina cineva.
Numărul locurilor de cazare la pensiuni a crescut și avem Sighișoara aproape.
Pentru această „prima evadare” la deal, am pregatit o limita maxima de 1 500 de participanți pentru cele 3 distante.
Anul acesta, pentru cei care stau toată săptămâna în zonă, este posibil să transformam cele 4 trasee recomandate pentru ieșiri, într-o variantă cronometrată, nepretențioasă așa încât cât copiii vizitează satele, tații să se întreacă pe poteci.

Site:           www.tbtrace.ro – 17 August 2019
Facebook: www.facebook.com/tbtrails/

Urban Road Race si MTB Race din cadrul BikeFest

Aici este ocazia unică să concurezi in București, prin curtea Casei Poporului si bulevardele inconjuratoare. Traseu are diferenta de nivel si este tehnic pentru partea de sosea, iar pentru cursa de MTB este usor. Limita este de 1000 de inscrisi pentru ambele curse.
Concursurile fac parte din BikeFest, festival organizat de Green Revolution.

Site:           www.bikefest.ro – 14 Septembrie 2019
Facebook: www.facebook.com/BikeFestRomania

MoonTimeBike

Un alt concurs clasic si asteptat la final de sezon. Are formatul Cross Country Olympic. Se desfășoară noaptea la lumina reflectoarelor și frontalelor. Desi e atat de special, are cateva variabile care l-au facut sa se intample cu mici intermitențe.
La fel ca la Prima Evadare si TBT Race, in urma concursului, a ramas un traseu pe care va puteti antrena tot timpul anului. In ultimul timp e foarte folosit si de alergatori.

Site:            www.moontimebike.ro – 19 Octombrie 2019
Facebook:  www.facebook.com/MoonTimeBike

Momentan atât. Revenim cu detalii și vă dorim succes la plănuit vara și consumat iarna.

 

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow