Home / Stiri / Trasee GPS pentru antrenamente

Trasee GPS pentru antrenamente

Iata cateva trasee GPS pentru antrenamente!

Pentru ca la inceput de sezon uneori este prea mare distanta Bucuresti-Snagov ca sa fie parcursa dintr-o bucata. Sau pentru ca nu este timp dupa serviciu sa parcurgi toata distanta pe lumina si relaxat. Aici aveti cateva sugestii de trasee GPS pentru antrenamente.

Verifica aici programul pentru Prima Evadare.Trasee GPS pentru antrenamente
Prima parte care are Padurea Baneasa, campurile inverzite, Palatul Ghica, lacurile si Padurea a doua cu intoarcere de la Edenland pe sosea.
Partea a doua care incepe de la Palaul Ghica trece pe langa lacuri, Edenland, Codrii Vlasiei si Snagov. Este o varianta rapida de intoarcere.
Atat pentru varianta clasica cat si pentru cea noua exista o mare parte din marcaje si le vom completa in perioada urmatoare.

Citeste aici despre alocarea numerelor de concurs.

Acestea sunt variantele, asa incat sa iesiti cateva ore din zi la aer si la explorare. Chiar daca unele zone sunt mai accidentate sau au mai aparut probleme lucram la remedierea lor.

Prima parte a traseului.

Varianta 1 de traseu 
Are variantele noi cele mai sigure ce pot fi parcurse si pe vreme rea.
Padurea Baneasa, Campul GreeField, traversare centura, trecere prin fort, fosta stana, aeroport, sosea Dimieni, calea ferata, Laguna Verde – pe langa lac, Edenland.

Varianta 2 de traseu 
Este identic cu cel de mai sus doar ca se trece prin padurea din Balotesti pe poteca ascunsa si are o zona mai denivelata.

A doua parte a traseului.

Puteti  face plecarile de la Palatul Ghica din Moara Vlasiei unde aveti o mica crasma ori de la restaurantul Laguna Verde unde puteti manca o ciorba buna la final.
Partea a doua a traseului se intinde mai mult in padure si zonele sunt mai retrase si mai salbatice. Poti vedea caprioare, diferite pasari, porci mistreti etc.

Varianta 1 de traseu pentru a doua parte.
Este varianta cea mai simpla si cea mai rapida. Este in mare parte pietruita.
Exclude poteca ascunsa din padurea doi, exclude CP8-ul vechi si mersul pe langa raul Vlasia, foloseste poteca noua la final. Drept urmare se pierd o parte din peisajele frumoase de la inceput dar merg incercate toate variantele.

Varianta 2 de taseu pentru a doua parte
Are toate variantele clasice, mai frumoase si mai tehnice. Nu este ultima parte care a fost schimbata cu poteca noua care este mai frumoasa si salbatică.

Mai multe detalii despre trasee GPS pentru antrenamente putegi gasi si in pagina de traseu, update traseu si in cea de antrenamente.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow